Zoneterapi Roskilde

 
Her finder du alle vores behandlere i  Roskilde og omegn

Zoneterapi i Roskilde 

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, som på det seneste har vundet indpas i Danmark. Mange har fået øjnene op for zoneterapiens effektive virkninger, som tæller alt fra lindring af forstoppelse til stress og lændesmerter. Behandlingen er smertefri og for folk i alle aldre.

 

Hvad er zoneterapi?

Inden for zoneterapien mener man, at hver kropsdel hænger sammen med en reflekszone på fødderne. Med tryk og massage på zonen går zoneterapeuten ind og styrker og genopretter balancer i organer og kropsdele. Behandlingen er ikke kun lindrende, hvis man oplever smerter, men også effektiv til at styrke immunforsvaret. 

 

Bestil tid til zoneterapi i Roskilde

Hvis du vil give dine medarbejdere et afbræk fra hverdagen og nedsætte sygefraværet i virksomheden, er det værd at benytte sig af en firmaordning, der tilbyder zoneterapi. Hos CubeCare har vi samlet erfarne zoneterapeuter, der tilbyder zoneterapi i Roskilde og omegn, som du kan læse mere om her på siden. 

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.