Zoneterapi København

 
Her finder du alle vores behandlere i  København og omegn

Zoneterapi i København til jeres virksomhed

Zoneterapi stammer oprindeligt fra Kina og er en populær alternativ behandlingsform, der bygger på ideen om, at man kan påvirke organer og kropsdele ved at trykke på særlige punkter under fødderne. Resultatet er typisk færre sygdomme og forhøjet livskvalitet. 

Hvem er zoneterapi godt for?

Flere forsøg viser, at zoneterapi har en positiv effekt ved bl.a. migræne, astma og forstoppelse, ligesom mange bruger zoneterapi til at forebygge symptomer og lidelser. Behandlingen er smertefri og brugbar for folk i alle aldre, og de fleste oplever effekt efter få behandlinger. 

Kontakt os for zoneterapi i København

Vi har samlet et erfarent hold af terapeuter, der tilbyder zoneterapi i København. Flere af behandlerne tilbyder en kombination af zoneterapi og f.eks. akupunktur, så I kan få det bedste fra flere behandlingsformer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal skræddersy et forløb, der passer til jeres virksomhed. 

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.