Zoneterapi Esbjerg

 
Her finder du alle vores behandlere i  Esbjerg og omegn

Zoneterapi i Esbjerg til jeres virksomhed

Zoneterapi er en afslappende behandlingsform, der er kendt for at helbrede en række sygdomme og symptomer. Der er flere og flere virksomheder, der benytter sig af behandlingen som firmaordning, da zoneterapi giver medarbejderne et pusterum i en travl hverdag. Desuden kan ordningen bidrage til færre sygedage, da zoneterapi er godt for immunforsvaret.    

Hvordan påvirker zoneterapi kroppen?

Inden for zoneterapi ser man krop og psyke som en helhed, ligesom man mener, at bestemte zoner i foden afspejler kroppens organer og kropsdele. Ved massage og tryk løsner akupunktøren derfor op for fysiske såvel som psykiske spændinger. Behandlingen lindrer alt fra forstoppelse til stress og lændesmerter.

 

Bestil tid til zoneterapi i Esbjerg

Er din virksomhed placeret i Esbjerg, og vil du tilbyde zoneterapi til dine medarbejdere? Så kontakt os, så tilrettelægger vi et forløb til jer. Med vores professionelle hold af terapeuter, der tilbyder zoneterapi i Esbjerg, er I i trygge hænder. 

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.