Zoneterapi Århus

 
Her finder du alle vores behandlere i  Århus og omegn

Genskab balancen med zoneterapi i Aarhus

Zoneterapi stammer fra østen og er en behandlingsform, der har vundet indpas i Vesten i løbet af de seneste 35 år. Zoneterapi virker både forebyggende og lindrende på smerter og spændinger og kan bruges af folk i alle aldre. 

Hvad er zoneterapi godt for?

Hvis du døjer med gener, der er diffuse eller vil supplere med en alternativ behandlingsform, kan zoneterapi være en god løsning. Gennem tryk og massage er zoneterapi med til at øge energien i kroppen og løsne op for spændinger, og behandlingen virker effektivt på alt fra babyer med kolik til spændingshovedpine og nakkesmerter. Zoneterapi er derfor også ideelt til en firmaordning, hvor man ønsker at øge trivslen på arbejdspladsen. 

Book zoneterapi i Aarhus

Vi har samlet et hold af erfarne behandlere, der tilbyder zoneterapi til virksomheder i Aarhus. Læs mere om behandlerne her på siden, eller kontakt os hvis du har spørgsmål til vores tilbud om zoneterapi i Aarhus. 

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.