Bliv CUBEcare samarbejdspartner

Om du har plads til flere firmaklienter i din klinik eller har lyst til at blive fast tilknyttet et eller flere firmaer som behandler, så er CUBEcare din B2B partner – Her får du gratis din klinik vist på vores website og kan få tilbudt honoreret arbejdstimer hos vores firmakunder.

Hvad får du

Kliniksamarbejdet med CUBEcare er en gratis mulighed for dig at få markedsført din klinik og potentielt modtage firmaklienter fra de virksomheder som vi arbejder sammen med.

Vi kan ikke garantere dig en væsentlig øget trafik i din klinik eller garantere dig faste timer hos vores firmakunder, men du kan muligvis supplerer dine eksisterende arbejdstimer med klienter fra CUBEcare firmakunder, som du uforpligtende siger ja eller nej til.

Bliv skrevet op som Behandler i vores database, hvis du vil tilbydes faste- eller afløser timer hos vores firmakunder og tilføj din klinik på cubecare.dk med din personlige klinikprofil, som du løbende kan redigere og personalisere efter dine behov.

Gør det du er bedst til

Det gør vi. CUBEcare står for al administration, salg og vedligeholdelse af firmaklienter. Du får gratis stillet et professionelt bookingsystem til rådighed som behandler og skal ikke tænke på hosting, ubetalte faktura, kundeservice og online markedsføring af din klinik. Du skal blot være til rådighed i den tid som passer dig.

Faktura & Samarbejdsaftale

Som behandler sender du CUBEcare en faktura på dine udførte arbejdstimer én gang om måneden. Som klinik skal du blot indberette firmaklientens “Firmakort-Kode” og modtager automatisk honora og bilag til dit regnskab én gang om måneden.

Samarbejdsaftale og vilkår skal du læse og godkende når du har oprettet dig.

Få mulighed for flere firmakunder

Det koster dig ikke noget at være en del af samarbejdet. Dvs. at du får hele det tekniske setup helt uden beregning.
Hvad end du vælger at blive tilknyttet som Behandler og/eller få din klinik på cubecare.dk – er det en lille tids-investering i din fremtid og du kan altid blive afmeldt hvis du ikke længere ønsker at få tilbudt firmaklienter fra os.

Din overvejelse

Har du tid og plads til flere klienter i din kalender?
CUBEcare er en gratis mulighed for klinikker at markedsføre sig på og modtage firmaklienter i dine egne lokaler. Som Behandler kan du få tilbudt faste arbejdsdage hos vores firmakunder.

CUBEcare er et tilbud om at dele vores firmakunder med dig.

Vi kan ikke garantere om, eller hvor ofte en klinik vil blive besøgt. Men vi kan garantere at vi arbejder hårdt på at få udbredt konceptet til alle typer af virksomheder i Danmark og øge trafikken til din klinik.


Hvad får du?!

Ud over muligheden for at få fyldt nogle enkelte tider i din klinik eller tage en fast dag hos en firmakunde, får du:

  • Gratis eksponering af din klinik via cubecare.dk med flotte billeder og beskrivelse som du selv kan redigerer og uploade.
  • CUBecare linker til din hjemmeside, facebook, instagram mv. så du får en bedre ranking på google søgninger.
  • Du vil formentlig opleve flere besøg på din hjemmeside, som du kan konvertere til private kunder med lokale tilbud etc.
  • Du får mulighed for at modtage tilbud via de leverandøraftaler vi laver på bl.a. materialer.
  • Hvis du ønsker faste virksomhedskunder, som Firmabehandler, bliver du skrevet op i vores database som Behandler og kontaktes når vi har åbne muligheder, der matcher dine kriterier.


Sådan gør du

Du skriver dig op ved at udfylde dine virksomhedsoplysninger, ønsker til om du vil tilknyttes som Behandler og/eller Klinik.

Du modtager besked når vi har kigget dine oplysninger igennem og kontrolleret at du har udfyldt informationerne korrekt, så din klinik bliver professionelt eksponeret med de rigtige informationer.

Vi afregner en fast pris til vores samarbejdspartnere som er specificeret i Samarbejdsaftalen i menuen til venstre når du er logget ind.

Ønsker du ikke længere at være en del af samarbejdet skal du blot afmelde dig på ‘Mit CUBEcare’ – så modtager du besked når vi har bekræftet at dine aftale er annulleret og evt. fjernet fra vores hjemmeside.

Bliv en del af CUBEcare netværk

Vælg om du vil skrives op som behandler, klinik eller om du vil tilmeldes begge muligheder.