Om CUBEcare

Hos CUBEcare skal I ikke tilmelde jer to forskellige ordninger når I både vil have gavn af behandling på firmaadressen og samtidig maksimal fleksibilitet med adgang til CUBEcares landsdækkende netværk af klinikker.

Ideen bag CUBEcare har været at skabe et konkurrencedygtigt alternativ til de eksisterende udbydere af sundhedsbehandlinger, hvor CUBEcare har etableret sig som en af Danmarks stærkeste servicevirksomhed inden for firma-behandlinger.

Med CUBEcare får I adgang til et landsdækkende team af fysiurgisk uddannede behandlere og lokale klinikker, der tilbyder en bred vifte af forebyggende og behandlende ydelser.

CUBEcare arbejder med hjertet på bundlinjen og en tydelig vision om at være branchens mest robuste udbyder af firmabehandlinger og relaterede ydelser, målt på service, kompetencer og fleksibilitet.

Service, kvalitet, fleksibilitet

CUBEcare leverer firma-behandlinger og virksomhedsmassage til arbejdspladser og hoteller over hele Danmark. Det er vores mål, at alle medarbejdere føler sig godt tilpas og tilfreds med hver enkelt behandling. Derfor tilbyder vi faste behandlere, hvor rådgivning og vejledning er en naturlig del af behandlingen.


CUBEcare er service.

CUBEcare matcher din virksomheds behov og står for alt fra reservationer, aflysninger, syge- og ferie-vikarer til telefonisk support, rådgivning og markedsføring af ordningen internt i din virksomhed.

Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde din behandlinger og få større personligt overskud.


CUBEcare er kvalitet

CUBEcare benytter kun professionelle og fysiurgisk uddannede behandlere og arbejder ud fra, at en bedre kvalitet følger i kølvandet på en løbende kvalitetskontrol og analyse af brugernes oplevelser. Derfor er det en fast procedure for os at foretage tilfredshedsanalyser.


CUBEcare er fleksibilitet.

Vælg frit mellem en lang række ydelser og få behandling direkte på din firmaadresse eller på en af vores flere end 150 samarbejdsklinikker fordelt over hele landet.

CUBEcare leverer alt udstyr, varetager al administration og rådgiver gratis om blandt andet skattefradragsordninger. På den måde får du og dine medarbejdere en så nem og fordelagtig ordning som muligt.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Få adgang til et landsdækkende team af behandlere og klinikker.