Mindsk sygefraværet med firmamassage

At højne medarbejdernes sundhed og arbejdsglæde behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende. Med CUBEcare Firmabehandlinger får I en fuld-service-løsning med optimalt udbytte.

Vi mener det, vi siger!

Når vi taler ”fuld-service-løsninger” betyder det blandt andet, at CUBEcare skræddersyr en løsning der matcher din virksomheds behov. Kvalitet er en proces og kan hele tiden blive bedre, derfor undersøger vi den løbende.

I skal ikke bruge tid på det administrative. Det klarer CUBEcare uden ekstra omkostninger. Med et stærkt udvalg af dygtige behandlere og et landsdækkende netværk af klinikker kan alle jeres behov dækkes.

I får en fast behandler som kan følge op på eventuelle skavanker og være med i hele processen for at skabe basis for mere effektive medarbejdere.

Kender du dit behov?

CUBEcare hjælper dig med at undersøge din virksomheds behov. Sammen med jer afdækker vi, hvor stor en tilslutning I kan forvente fra jeres medarbejdere.

Hvis I har en eksisterende ordning er det for eksempel oplagt at kigge på, hvilke behandlingstyper jeres ansatte efterspørger og om fleksibiliteten i den nuværende ordning er optimal.

Med CUBEcare Firmamassage får du

  • Minimal spildtid for medarbejderen
  • Fast tilknyttet behandlere
  • Mulighed for flere behandlingstyper
  • Fuld-service-løsning
  • Ingen administration
  • Tilslutnings- og tilfredshedsundersøgelser

Sådan gør vi

Jeres virksomhed har sikkert allerede fokus på sundhed og sygdomsforebyggelse eller ved at en investering på området gennemsnitligt giver return on investment på mellem 2,2 og 5% bl.a. via reduktion i sygefravær, højnet arbejdsmoral, øget produktivitet og fastholdelse.


Sådan gør vi !

Indledningsvis skal vi have kortlagt jeres behov, ønsker og budget. f.eks. om det er en firmabetalt ordning eller en hel/ delvis medarbejderbetalt ordning. Dette gør vi på et indledende fysisk eller skype møde.

Hvis I ikke kender den forventet medarbejder tilslutning kan vi hjælpe med en forundersøgelse, så vi får et sundt indblik i jeres behov.
Alternativt kan vi estimere ud fra erfaringer og senere korrigere besøgsdage og tidspunkter.


Rekruttering & opsætning

Når I har besluttet at I gerne vil arbejde med os – kontakter vi vores brede netværk af behandlere.
For at sikre højeste kvalitet, fleksibilitet og bedste services, håndplukker vi og matcher behandleren med jeres virksomhed ud fra de aftalte kriterier og fastsætter en startdato for servicen.

Inden opstartsdato sørger CUBEcare for det tekniske set-up er klar. Vi leverer massagebriks og andet materiale til jeres adresse, så alt er klar til både medarbejdere og behandler, når vi rammer første besøgsdag.


Opstart & evaluering

Vi sender velkomst mail til alle deltagere eller direkte til kontaktpersonen på virksomheden med praktisk information om ordningen og en kort beskrivelse af den valgte behandler.

I er nu igang med jeres nye medarbejdertilbud:)

For at sikre teori og praktik går hånd i hånd, laver vi ofte en tilfredshedsundersøgelse efter en kort periode. Det er en god måde at få indblik i, om der er behov for eventuelle ændringer i opstartsfasen.

Få en landsdækkende massageordning

Åben døren til et bredt udvalg af forebyggende og behandlende ydelser.