Få Firmakort til landsdækkende Kliniknetværk

Med CUBEcare Firmakort kan du højne dine medarbejderes sundhed og arbejdsglæde – også uden for normal arbejdstid.

Fleksibel behandlingsordning

Landsdækkende Klinikordning CUBEcare Firmakort giver jer adgang til CUBEcare Kliniknetværk, som I kan bruge når og hvor det passer jer, i hele landet.

CUBEcare Firmakort bruges typisk af virksomheder der enten ikke har faciliteter til at have en fast behandler på adressen eller af virksomheder med en flåde af udekørende medarbejdere der ikke altid kan være på firmaadressen de samme dage som den faste behandler.

Maksimal fleksibilitet

CUBEcare Firmakort er et fleksibelt klinikkort som kan bruges i alle de lokale klinikker vi samarbejder med.

Find din klinik her på cubecare.dk og få et hurtigt overblik over hvilke klinik faciliteter der er tæt på dig. Kontakt klinikken via kontaktformularen på den enkelte kliniks profilside eller direkte på telefon i åbningstiden.

CUBEcare Firmakort

  • Et fleksibelt klinikkort, der kan deles eller være tilknyttet én person eller enhed
  • Vælg mellem mere end 40 forskellige ydelser hos professionelle behandlere
  • En landsdækkende sundhedsordning med adgang til flere end 100 klinikker
  • Nem optankning når du har brug for flere behandlinger
  • Ingen administration eller tabt arbejdstid

Sådan får I adgang til kliniknetværk

Nogle gange er det små ting, der gør den største forskel. Få et valgfrit antal sundhedsbehandlinger I bruger når og hvor, det passer jer.


Jeres behov

Når I har besluttet hvor mange timers behandling I har behov for, køber I adgang til Klinknetværket, reserverer tid og valgfrit vælger hvilken type af behandling I ønsker, f.eks. massage, zone- eller fodterapi, manuvision eller hvad du finder bedst og mest effektivt for netop dig. CUBEcare Firmakort kan også etableres som en bruttolønsordning uden omkostninger for virksomheden.


Tilslutning

Hvis jeres CUBEcare Firmakort skal være personlige, f.eks. hvis I foretrækker hel/ delvis medarbejderbetaling, skal vi vide hvem der deltager og hvor mange timers behandling der skal være på det enkelte Firmakort.

Det gør vi ved at medarbejderne besvarer en kort online tilmeldingsformular, som efterfølgende bekræftes af jeres virksomhed.

I har nu etableret jeres nye sunde medarbejdertilbud.

Kender I allerede jeres behov?! – så skal I bare sende os en mail med hvor mange timer I har brug for, derfra sender vi Firmakort-informationerne inden for to dage og jeres nye medarbejdertilbud er søsat.


Når du har adgang til Kliniknetværk

Lige meget om det er en firmabetalt eller medarbejderbetalt ordning bestiller du tid ved at klikke på “Kliniknetværk” i menuen

  • Vælg den klinik som passer bedst til dine behov
  • Kontakt klinikken for en tid og oplys din Firmakort-kode
  • Besøg klinikken til på aftalte tidspunkt

CUBEcare Firmakort kan også etableres som en bruttolønsordning uden omkostninger for virksomheden.

Der er minimal administration forbundet med en Firmakort-ordning, men maksimal fleksibilitet og I kan være i gang indenfor få timer.

Få adgang til CUBEcare Kliniknetværk

Der er ingen administration, men maksimal fleksibilitet med en Firmakort-ordning og I kan være i gang indenfor få timer.