Alt i én løsning

Hos CUBEcare skal I ikke tilmelde jer to forskellige ordninger når I både vil have gavn af behandling på firmaadressen og samtidig maksimal fleksibilitet med adgang til CUBEcares landsdækkende netværk af klinikker.

2+2 = 5 med CUBEcare

Med en kombinations-ordning får i markedets absolut mest fleksible ordning og samtidig undgår I at købte behandlinger går tabt, hvis der i slutningen af en bruttolønsperiode lægges pres på de tilgængelige tider på firmaadressen.

Det er nemlig sådan at I ikke kan overføre ubrugte behandlinger til en ny bruttolønsperiode, men med CUBEcare kan I vælge om jeres ordning skal omfatte firmabehandlinger på adressen sammen med adgang til CUBEcare kliniknetværk. På den måde kan I altid bestille tid i en lokal klinik. Så er I sikre på at få brugt alle de bestilte behandlinger.

Fleksibilitet hele vejen rundt

CUBEcare garanterer et velfungerende teknisk set-up med et gennemført produktsortiment og adgang til bl.a. massage, zoneterapi, akupunktur, body-sds og mange flere behandlingsformer.

Det skal være nemt, sikkert og brugervenligt at arbejde sammen med CUBEcare – derfor håndterer vi alle aspekter af opstarten på jeres virksomhed. Herunder information til jeres ansatte om det nyopstartet personalegode, reservationer og ændringer vedr. jeres faste ordning på firmaadressen og udvidelse af Kliniknetværket, hvis I ønsker en bredere dækningen af klinikker i et specifikt område.

Bakker ledelsen op om ordningen?!

Det er vigtigt at komme godt fra start.

Første trin til en succesfuld ordning er en aktiv opbakning og velvilje fra ledelsens side.

Med ledelsens opbakning kan vi nemmere og mere frit kommunikerer til og motivere de ansatte til at blive en del af et sundere arbejdsmiljø.

Gør det mere attraktivt for medarbejderen med en bruttolønsordning, hvis I overvejer brugerbetaling.

Med en bruttolønsordning betaler medarbejderen det aftalte beløb over sin løn før skat og AM-bidrag, hvilket ofte vil betyde en besparelse på op til 50%.

For alle praktiske detaljer eller spørgsmål kan du kontakte os herunder eller læse mere på skat.dk

Kontakt os hvis du vil vide mere

Få adgang til et landsdækkende team af behandlere og klinikker.