Kropsterapi København

 
Her finder du alle vores behandlere i  København og omegn

Firmaordning med kropsterapi i København

Kropsterapi er en alternativ behandlingsform, der er blevet populær i Danmark. Inden for kropsterapien tror man på, at fysiske smerter hænger uløseligt sammen med psykiske udfordringer som træthed og stress. 

Hvorfor kropsterapi til virksomheder?

I en travl hverdag med skarpe deadlines kan det være en udfordring for mange medarbejdere at finde ro og balance i arbejdslivet. Det kan både gå ud over koncentrationen på arbejdet og medarbejderens generelle trivsel. Med kropsterapi som firmatilbud giver du dine medarbejdere konkrete redskaber til at forebygge stress og udbrændthed.

 

Kontakt os for kropsterapi i København

Vil du øge trivslen på arbejdspladsen og give dine medarbejdere en mental pause i en travl hverdag? Så er kropsterapi lige noget for jeres virksomhed. Flere af vores behandlere tilbyder et bredt udvalg af alternative behandlingsformer – og kropsterapi er ingen undtagelse. Læs mere om vores tilbud her på siden eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.