Fysiurgisk massage København

 
Her finder du alle vores behandlere i  København og omegn

Fysiurgisk massage i København til virksomheder

Spændingshovedpine, lændesmerter og rygsmerter er udbredte fysiske lidelser – og lange dage foran computeren er ikke ligefrem med til at afspænde kroppen. Heldigvis kan fysiurgisk massage lindre ømhed og smerter samtidig med, at det virker forebyggende. Mange virksomheder benytter sig af tilbud om fysiurgisk massage, da det er med til at fjerne muskelspændinger og giver medarbejderne et afbræk i en travl hverdag. 

Hvordan fungerer fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en dybdegående massageform, hvor massøren stimulerer muskulaturen og løsner op for spændinger i kroppen med forskellige massageteknikker. Massageformen er både effektiv, hvis man dyrker hård fysisk aktivitet, oplever spændinger forårsaget af stress eller har ensidige arbejdsstillinger.

Book professionel fysiurgisk massage i København

Vil du give dine medarbejdere de bedste betingelser i en travl hverdag, og ligger din virksomhed i København eller omegn? Så læs mere om vores behandlere, der tilbyder fysiurgisk massage i København her på siden. 

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.