Fysiurgisk massage Esbjerg

 
Her finder du alle vores behandlere i  Esbjerg og omegn

Fysiurgisk massage i Esbjerg

I en tid hvor de fleste tilbringer arbejdsdagen foran en computer, er spændingshovedpine, hold i nakken og rygsmerter hyppige gener hos mange. Flere og flere virksomheder benytter sig derfor af en massageordning, da massage er med til at fjerne muskelspændinger samtidig med, at det nedsætter stressniveauet i kroppen – til gavn for både medarbejdere og virksomhed. 

Hvordan virker fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlingsform, hvor massøren arbejder dybt ned i kroppens væv med forskellige massageteknikker, så muskler, sener og led igen kan fungere optimalt. Man vil som udgangspunkt mærke en virkning allerede efter en gang, men effekten er størst, hvis man gentager behandlingen.

Bestil tid til fysiurgisk massage i Esbjerg

Vil du skabe de bedste rammer for dine medarbejdere, og er jeres virksomhed placeret i Esbjerg? Så book fysiurgisk massage gennem os. Flere af vores behandlere tilbyder fysiurgisk massage i Esbjerg, og de tilrettelægger et forløb, der passer til jeres behov og virksomhed.

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.