Fysiurgisk massage Aarhus

 
Her finder du alle vores behandlere i  Aarhus og omegn

Fysiurgisk massage i Aarhus for øget trivsel

Med stillesiddende arbejde og statiske arbejdsstillinger er spændingshovedpine og muskelspændinger noget, de fleste kan nikke genkendende til. Samtidig kan psykiske faktorer som stress resultere i, at man spænder op i kroppen. 

Hvad er fysiurgisk massage godt for?

Fysiurgisk massage virker ved, at massøren arbejder dybt i væv og muskulatur med henblik på at fjerne muskelspændinger. Studier viser desuden, at dybdemassage er med til at sænke blodtrykket og stresshormonet cortisol. En massageordning med fysiurgisk massage er altså en god investering for virksomheder, der ønsker at øge trivslen på arbejdspladsen og sænke sygefraværet blandt medarbejderne.

Forløb med fysiurgisk massage i Aarhus

Vil du give dine medarbejdere de bedste betingelser i en travl hverdag, og er din virksomhed beliggende i Aarhus? Så læs mere om vores behandlere, der tilbyder fysiurgisk massage i Aarhus. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.