Fysiurgisk massage Aalborg

 
Her finder du alle vores behandlere i  Aalborg og omegn

Helbredende fysiurgisk massage i Aalborg

De fleste kan nikke genkendende til arbejdsuger med flere timer foran skærmen og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Resultatet er i mange tilfælde hold i nakken, rygsmerter og spændingshovedpine. Heldigvis kan fysiurgisk massage være med til at forebygge og lindre spændinger, og det er derfor oplagt at booke fysiurgisk massage som firmaordning. 

Hvad er fysiurgisk massage?

Ved fysiurgisk massage går massøren ind og arbejder dybt i kroppen væv og muskulatur, så blodcirkulationen i muskler og væv bliver stimuleret. Der findes flere forskellige massageteknikker inden for fysiurgisk massage, så man kan altid få det tryk og den type massage, der passer til ens behov. 

Book fysiurgisk massage i Aalborg

Vi har samlet et hold af massører, der alle er eksperter i smertebehandling og forebyggende fysiurgisk massage i København. Hvis du er interesseret i at glæde dine medarbejdere med en massageordning, er du velkommen til at kontakte os, så tilrettelægger vi et forløb, der passer til jeres behov.  

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.