En sund investering

Flere og flere virksomheder vælger i dag at investere i sundhedstiltag til deres medarbejdere, og det er der god grund til.

Firmabehandling på arbejdspladsen

Som medarbejder tilbringer vi godt halvdelen af vores vågne tid i hverdagene på arbejdspladsen. Arbejdspladsen er derfor et godt sted at begynde, hvis vi skal have en bedre sundhed.

CUBEcares erfaringer viser, at selv små investeringer som firmamassage kan gøre en forskel – både for arbejdsmiljø og for virksomhedens bundlinje.

Med CUBEcare firmabehandling er du med til at reducere symptomer og får derved en bedre og mere produktiv arbejdsflåde.

Økonomisk gevinst

300 virksomheder fra 16 lande har deltaget i en undersøgelse fra International Social Security Association (ISSA) der viser at I får mellem 2,2 – 5 gange jeres investering retur ved en målrettet indsats på sundhed i virksomheden. Dvs. at for hver 1.000 DKK der investeres i sundhed er den økonomiske gevinst på mellem 2.200 DKK og 5.000 DKK, bl.a. baseret på fald i sygefravær, øget produktivitet og arbejdsmoral.

Her er et lille udpluk af forskningen på området:

  • Smerter reducerer vores produktivitet og arbejdsevne
  • Højt arbejdspres og stress hæmmer innovation og kreative løsninger.
  • Manglende nattesøvn tærer på koncentrationen. Det samme gør et svingende blodsukker.

*Kilde: ”The Return on Prevention for Companies” fra International Social Security Association, juni 2012

Hvis du er skræmt på budgettet er den gode nyhed at du hos CUBEcare kan etablere et sundere tiltag med hel – eller delvis medarbejderbetaling og stadig tilbyde medarbejderne en fordelagtig rabat på op til 50%!

Gør en forskel

Når du investerer i medarbejdernes sundhed, investerer du samtidig i glade medarbejdere der føler sig anerkendte og værdsatte. Indsatsen resulterer i mere effektive medarbejdere med færre skavanker og sygedage og dermed lavere personaleomkostninger.

Du investerer i en arbejdsplads med fællesskab og sammenhængskraft, og så investerer du i dit eget brand som en attraktiv og moderne arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde medarbejdere.

Når du investerer i medarbejdernes sundhed, er du med til at:

  • Forebygge skader som musearme og spændingshovedpine
  • Reducere antallet af sygedage og dermed spare penge
  • Anerkende medarbejdernes indsats og dermed understøtte trivsel
  • Profilere virksomheden som en attraktiv arbejdsplads
  • Tiltrække og fastholde medarbejdere

Husk også at firmamassage er en fuld fradragsberettiget personaleudgift for virksomheden. CUBEcare vejleder gerne om de forskellige skatteordninger.

Tag det næste skridt

Kontakt CUBEcare Firmamassage og forkæl dine medarbejdere samtidig med, at du gør noget godt for din bundlinje