Attraktiv Økonomi

I tegner en firmaordning efter, hvor mange behandlinger jeres medarbejdere har brug for. Ikke efter antallet af medarbejdere eller ud fra behandlerens erfaringsgrundlag.

Betal kun for forbrug

En firmaordning er et økonomisk attraktivt personalegode både for virksomheden, medarbejderen og for bundlinjen. Hvis I vælger at finansierer hele eller dele af ordningen for jeres ansatte er alle udgifter fuld fradragsberettiget og administrationen minimal, da CUBEcare håndterer hele processen.

Medarbejderne får et personalegode som har en fysisk og psykologisk positiv effekt på deres arbejdsformåen som målbart resulterer i færre sygedage, øget produktivitet og højere arbejdsglæde.

Tre finansieringsmuligheder

Der er i udgangspunkt tre finansieringsmuligheder som I kan vælge.

Virksomhedsfinansiering

Mange vælger en 100% virksomhedsbetalt forebyggende massageordning, mod at medarbejderen flekser ud mens de modtager behandling. Det er attraktivt da virksomheden ikke betaler for tiden medarbejderen ikke arbejder, men derimod for selve behandlingen der er fuldt fradragsberettiget og skattefrit for medarbejderen at modtage.

Medarbejder finansiering

Ved en 100% medarbejderbetalt ordning, får I en ordning som er helt omkostningsfri for virksomheden og kan dermed tilbyde jeres ansatte et in-house personalegode som de selv finansierer også selvom I vælger at behandlingerne skal finde sted uden for arbejdstid i CUBEcare kliniknetværk. Det får I adgang til ved bestilling af CUBEcare Firmakort.

Fælles finansiering

Det er populært at dele udgifterne i en fordelingsnøgle som giver mening for den enkelte virksomhed. På den måde har medarbejderen et utrolig attraktivt personalegode og samtidig tager mere ejerskab for behandlingen, mens virksomheden mindsker den direkte udgift, der stadig er fuld fradragsberettiget.

Hvis I vælger Medarbejder- eller Fælles finansiering kan ordningen med fordel etableres som en bruttolønsordning. Medarbejder betalingen trækkes fra medarbejderens lønseddel før AM-bidrag og skattebetaling som i nogens tilfælde giver en besparelse på op til 50%. Dvs. netto betaling for medarbejderen er på mindre end 150 kr pr. behandling.

Læs mere om Bruttolønsordningen herunder

Maksimalt udbytte med Bruttolønsordning

Der er flere og flere af vores kunder og samarbejdspartnere der helt eller delvist betaler medarbejderens behandlingsordning.

Såfremt at I ikke har den mulighed hos jer, men stadig ønsker en fordelagtig pris og markedets mest fleksible ordning for jeres ansatte, er det muligt at medarbejderen kan få op til halv pris på det medarbejderbetalte beløb.

Behandlingsordningen kan etableres som en Bruttolønsordning, lønomlægning eller fleksibel lønpakker, helt på linje med en lang række andre personalegoder. Det betyder at medarbejderen, forud for en aftalt periode, bestiller et valgfrit antal behandlinger som kan benyttes i de klinikfaciliteter der etableres på jeres firmaadresse og/eller i CUBEcare Kliniknetværk.

Unikke fordele med CUBEcare

  • Spar 42-50 procent pr. behandling
  • Minimum 30 min. pr. behandling
  • Øget tilslutning med fordelagtig netto pris
  • Fleksibel ordning – kombiner aftalen på adressen med vores netværk af klinikker
  • Øget trivsel og høj medarbejdertilfredshed
  • Mere end 40 valgfrie behandlingstyper

Tag det næste skridt

Kontakt CUBEcare Firmamassage og forkæl dine medarbejdere samtidig med, at du gør noget godt for din bundlinje