CUBEcare Blog

Uddannelser og kurser til massører

15 February 2023 Kategorier: arbejdsskadermassøren
Du kan her få et overblik over forskellige efteruddannelser og kurser som massør
Læs mere

Marketing der virker | Optimer din marketing

21 December 2022 Kategorier: massøren
Marketing der virker – hvad gør du? Som selvstændig behandler er det vigtigt, at man har styr på sin marketing. Der findes en række muligheder for marketing, som både er digitale og analoge. I dette indlæg vil der være nogle forslag til, hvordan man kan styrke sin markedsføring.
Læs mere

Vi mangler et par friske hænder og et godt hoved

31 January 2022 Kategorier: Jobs
CUBEcare søger dansktalende til rekruttering- og drift CUBEcare tilbyder firmamassage- og behandlingsordninger til en bred vifte af virksomheder og foreninger i Danmark. Din opgave bliver at sikre vi har et knaldgodt produkt i form af kompetente lokale massører og klinikker i hele landet.
Læs mere

Massør reddede (formentlig) klients liv

12 August 2021 Kategorier: massøren
Hvad ville du gøre, hvis du opdagede et mistænkeligt udseende modermærke på en klient? Dette scenarie blev aktuelt for massør Mai-Britt Krogager-Jensen, da hun var i gang med at behandle sin faste klient Jimmy Bengtsson og spottede et mærkeligt udseende modermærke på hans ryg.
Læs mere

Tal med dine klienter

22 June 2021 Kategorier: arbejdsskader
Arbejdsvilkårene under pandemien kan være hårde for både krop og sjæl, hvilket mange hjemmearbejdende medarbejdere oplever. Derfor er det i disse tider ekstra vigtigt at tale med dine klienter og spørge lidt til deres trivsel.
Læs mere

Pas på dine hænder: Håndsprit eller vand og sæbe?

15 June 2021 Kategorier: coronapas på dig
Dine hænder er dine vigtigste arbejdsredskaber - derfor er det vigtigt at passe på dem. Men hvad er egentlig mest skånsomt sæbe eller håndsprit? Og hvad er mest effektivt ift. at bekæmpe bakterier?
Læs mere

CUBEcare Covid-19, selvtest

14 June 2021 Kategorier: corona
Hos CUBEcare har vi fået et nyt produkt i vores portefølje - en Covid-19 selvtest. Vores Covid-19 Ag Rapid Selvtest-kits tager du som en spytprøve uden ubehag, du får svar på 15 minutter, og den har samme sikkerhed som den velkendte næse-test med vatpind. Testen er CE-mærket, hvilket er dokumentationen for, at medicinsk udstyr opfylder den gældende EU-lovgivning.
Læs mere