Akupunktur Kolding

 
Her finder du alle vores behandlere i  Kolding og omegn

Kom smerterne til livs med akupunktur i Kolding

Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina og er en del af en flere tusind år gammel lægevidenskab. Behandlingsformen er kendt for at forebygge og lindre både symptomer, psykisk ubalance og skader. 

Hvad er akupunktur godt for?

Akupunktur er en helhedsorienteret behandlingsform, der lindrer og afhjælper spændingshovedpine, muskelsmerter og diffuse symptomer. Behandlingen foregår ved, at akupunktøren stimulerer kroppens nervebaner med henblik på at få kroppen i balance. Det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, før man opnår den ønskede effekt, men man vil ofte mærke effekt efter få behandlinger.

Akupunktur i Kolding gennem CubeCare

Hos CubeCare tilbyder vi professionel akupunktur i Kolding. Vi har samlet et hold af akupunktører, der er eksperter i at forebygge og lindre med øje for den enkeltes behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter en firmaordning, der tilbyder akupunktur i Kolding. 

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.