Akupunktur København

 
Her finder du alle vores behandlere i København og omegn

Smertefri og helbredende akupunktur i København

Flere og flere har fået øjnene op for akupunktur, som både lindrer og helbreder fysiske og psykiske gener. Oprindeligt kommer behandlingsformen fra Kina og fjernøsten, men i løbet af de seneste år er akupunktur også blevet udbredt i Vesten – og det er med god grund. 

Hvad er akupunktur gavnligt for?

Akupunktur er effektivt i behandling mod alt fra spændingshovedpine til forebyggelse af stress. Behandlingen gør ikke ondt og virker ved, at akupunktøren stimulerer kroppens nervebaner med nåle. Behandlingen skal ofte gentages 6-12 gange, før man opnår den ønskede effekt. Dog mærker mange resultater allerede efter få gange. 

Book akupunktur i København

Er du på udkig efter en firmaordning, der tilbyder akupunktur i København med nærværende og professionel behandling? Så kig her på siden, hvor vi har samlet et udvalg af akupunktører i København. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.