Akupunktur Esbjerg

 
Her finder du alle vores behandlere i  Esbjerg og omegn

Helende akupunktur i Esbjerg

Akupunktur har rødder i kinesisk naturfilosofi og er kendt for at helbrede en lang række af symptomer og sygdomme. De seneste år er behandlingsformen blevet udbredt i Vesten, ligesom der er stor efterspørgsel på akupunktur i Danmark.

Hvad er akupunktur godt for?

Akupunktur er kendt for sine forebyggende og helbredende egenskaber. Behandlingsformen løsner både op for fysiologiske spændinger og mentale blokeringer. Så uanset om man døjer med spændingshovedpine, ødemer eller søvnløshed, kan akupunktur bidrage til et bedre velvære og balance i kroppen. Behandlingsformen er smertefri og foregår ved, at behandleren sætter tynde nåle på hudens akupunkturpunkter. 

 

Akupunktur i Esbjerg gennem Cubecare

Hos Cubecare har vi samlet et erfarent hold af akupunktører, der tilbyder akupunktur i Esbjerg og omegn til privatpersoner og virksomheder. Hvis akupunktur skal være en del af din firmaordning, er du velkommen til at læse mere om vores behandlere her på siden. Du er også altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har spørgsmål.

Slå på tråden eller send en besked

Vi glæder os til at høre fra dig. Om du er eksisterende eller ny kunde, søger information om markedet eller vil have din klinik med på CUBEcare.